Εισαγωγή

Belle Athènes signifies Belle Vie!

2012

Boutique Hotel

 Belle Athènes («Όμορφη Αθήνα» ελληνιστί) ονομάζεται το νέο boutique ξενοδοχείο που ανοίγει τις πύλες του στην καρδιά του ιστορικού εμπορικού τριγώνου της Αθήνας. Τοποθετημένο στου Ψυρρή, με εύκολη πρόσβαση με τα ΜΜΜ από το αεροδρόμιο και το λιμάνι του Πειραιά, είναι ιδανικό για τους ταξιδιώτες εκείνους που αναζητούν ένα ορμητήριο που θα τους επιτρέψει να ανακαλύψουν το κέντρο της Αθήνας, φημισμένο για τα μνημεία και την αγορά του.

2018

Decoration

Η διακόσμηση του ξενοδοχείου μας ταξιδεύει νοσταλγικά στην Αθήνα της δεκαετίας του ΄60 όπου τα όμορφα, ψηλά νεοκλασικά με τις γύψινες διακοσμήσεις κυριαρχούσαν και η γειτονιά, ζωντανή από ανθρώπους και παιδικές φωνές, αποτελούσε τη μικρογραφία της κοινωνίας.

Now

Rooms

Τα δώδεκα προσεγμένα δωμάτια του Belle Athènes υπόσχονται να προσφέρουν στους επισκέπτες σωματική και πνευματική ξεκούραση και ηρεμία. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες στοχεύουν επικουρικά σε ακριβώς αυτό τον σκοπό, στην απόλυτη αποφόρτιση σώματος και πνεύματος. Εκτός από τις υπηρεσίες, όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται ευθυγραμμίζονται στον σκοπό. Αγνά υλικά και προϊόντα της ελληνικής γης για μέγιστη περιποίηση και ευεξία. Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα τόσο στο χώρο του ξενοδοχείου όσο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Check Availabity

Book your holiday here for surprising and satisfactory benefits.

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens
Need Help? Call 2114188747
Booking Rules Term & Privacy