Η φιλοσοφία μας

Πιστεύουμε πως κάθε άνθρωπος, που για οποιοδήποτε λόγο διανυκτερεύει μακριά από την εστία του, θα πρέπει να νιώσει τη θαλπωρή και τη ζεστασιά που αδιαμφισβήτητα του λείπει, ως να μην έφυγε ποτέ από μακριά της. Συνεπώς, σκοπός μας είναι να νιώσουν οι επισκέπτες οικεία στον χώρο μας.

Φροντίζουμε λοιπόν να είμαστε διακριτικά δίπλα τους, ώστε να νιώσουν αυτή τη θαλπωρή αλλά και σε απόσταση αφετέρου, ώστε να μην νιώσουν τον προσωπικό τους χώρο να παραβιάζεται.

Φιλοσοφία

«Η φιλοξενία είναι μια συναισθηματική στάση αλλά είναι και μια πρακτική. Στο ξενοδοχείο μας, σε κάθε ευκαιρία, δείχνουμε την αμέριστη προσοχή μας στις ανάγκες και τις επιθυμίες των επισκεπτών μας.

Αυτό που πραγματικά θέλουμε είναι να βοηθήσουμε ώστε να έχουν ένα «Καλώς Ζην» το διάστημα που τους φιλοξενούμε.»

Hotel Manager Team

Από το 2021

Η Ιστορία

Το διατηρητέο κτήριο που στεγάζει το boutique hotel Belle Athènes βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο του Ψυρρή, μόλις λίγα μέτρα από την Πλατεία του Ψυρρή ή Πλατεία Ηρώων.

Το 1960 ξεκίνησε να λειτουργεί ως μια μικρή βιοτεχνία κατεργασίας και επεξεργασίας δέρματος. Η βιοτεχνία απασχολούσε 40 εργαζομένους και κατασκεύαζε τσάντες και άλλα προϊόντα από δέρμα. Μέχρι και πριν λίγα χρόνια στέγαζε εμπορικό κατάστημα με τσάντες.

Οι νέοι ιδιοκτήτες με εμπειρία στους χώρους εστίασης, αναψυχής και φιλοξενίας αποφάσισαν το 2020 να επενδύσουν στην ανάδειξη της ιδιαιτερότητας του διατηρητέου αυτού κτηρίου σεβόμενη την ιστορία του και την περιοχή που βρίσκεται. Δημιούργησαν ένα «ταξίδι» στον χρόνο και στην παλιά Αθήνα, όπου τα νεοκλασσικά κτήρια με τις ψηλές οροφές και τα γύψινα διακοσμητικά κυριαρχούσαν. Στην παλιά Αθήνα της γειτονιάς και των φιλόξενων ανθρώπων όπου η ενέργεια τους διαχέεται από άκρη σε άκρη στην περιοχή.

Την αίσθηση αυτή επιδιώκουν να φέρουν στον επισκέπτη που θα επιλέξει το Belle Athènes για τη διαμονή του σεβόμενοι την ιστορία, την αρχιτεκτονική και την διακόσμηση μέσα από τη δημιουργία ενός σύγχρονου τύπου φιλοξενίας στο κέντρο της πόλης, τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην λειτουργία του.

Check Availabity

Book your holiday here for surprising and satisfactory benefits.

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens
Need Help? Call 2114188747
Booking Rules Term & Privacy